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ARLINGTON COUNTY, VIRGINIA 
OFFICE OF THE PURCHASING AGENT 

 
INVITATION TO BID NO. 24-DHS-ITB-572 

 
ADDENDUM NO. 1 

 
Arlington County Invitation to Bid No. 24-DHS-ITB-572 for Residential Moving Services is amended as 
follows: 
 
A. THE SOLICITATION HAS THE FOLLOWING UPDATES:  
 

1. UPDATE:  The correct Procurement Officer’s email address has been updated as follows:  
jiturralde1@arlingtonva.us.       

 
2. REPLACE:  Section I, Provision 21 “METHOD OF AWARD” has been updated as follows: 

 
The County will award the contract to the lowest responsive and responsible Bidder 
determined by The Grand Total Bid Price in Attachment 1 – Pricing Schedule.  The pricing 
schedule must be completed in its entirety to be considered responsive. 
 

3. REPLACE: Section II, Section E “PERSONNEL,” Item 5 has been updates as follows: 
 

Drivers and vehicles involved in moving/ relocation services pursuant to this Scope of 
Services shall possess all necessary licenses and certifications as required by law in the 
Commonwealth of Virginia. 

 
4. ADD:  Attachment 1 has been replaced in its entirety with an updated Attachment 1.  The unit of 

measure has been updated for line items 18 – 21. 
 
5. ADD:  Attachment 5 – The w9 form.  This form must be completed and submitted along with your 

proposal.  The information in the proposal form must be consistent with the w9 submitted.  
 
B. The County has received questions in response to this solicitation.  The questions and responses 

are as follows:   
 

Question 1. Is the unit of measure for storage units supposed to be month (MO) versus HR 
(hourly)? 

Answer 1. The unit of measure for line items 18 – 21 have been updated.  Reference updates in 
section A above.   
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Question 2. Section 2 Scope of Services Part E Personnel Item 5 "Drivers who are performing 

moving/relocation services shall have valid drivers' CDL and all other necessary 
equipment licenses" Is having a driver with CDL a contract requirement? It is not 
legally required in our case being a Northern VA based company operating locally 
with trucks less than 26 feet. We can certainly complete these moves with our box 
trucks without CDL drivers. Thank you. 

Answer 2. This requirement has been revised. Reference updates in Section A above. 
 
 
The balance of the solicitation remains unchanged. 

 
      Arlington County, Virginia 
 
 
 
 
      Javier Iturralde, CPPO, CPPB 
      Procurement Officer 
           
 
RETURN THIS PAGE, FULLY COMPLETED AND SIGNED, WITH YOUR BID: 
 
 
BIDDER ACKNOWLEDGES RECEIPT OF ADDENDUM NUMBER 1. 
 
 
FIRM NAME:            
 
 
 
AUTHORIZED 
SIGNATURE:          DATE:     


