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Question:  Base material and came across this in the spec.  

 
Base Material: Shall conform to crushed aggregate base or crushed miscellaneous 
base in accordance with section 200-2.2 or 200-2.4, respectively, of SSPWC. 
 
CAB is going to be more costly than CMB, which one are we to bid? 
 

 

Answer: The contractor should follow the specs and provide the most cost-effective bid possible. 
Sometimes contractors cannot source CMB, so we don’t want to pidgeon-hole the project. If the 
contractor can source CMB and it makes for a lower bid price than CAB, then great! 


